Lezing over ‘Voeding in relatie tot gezondheid’, in zwembad Overbosch, Den Haag

8 mei 2017

Op donderdag 18 mei 2017 organiseert De Eetlijn, in zwembad Overbosch, Vlaskamp 3, 2592 AA in Den Haag, een lezing over ‘Voeding in relatie tot gezondheid’.

Als Spreker is Nettie Bom uitgenodigd.  Nettie is orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van lijnen.

Nettie heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met gezondheidsklachten en mensen met gewichtsproblemen (onder- of overgewicht), ook is zij het creatieve brein achter De Eetlijn.

 

Je bent van harte welkom op 18 mei, om 19.30 uur is de inloop met koffie en thee en is er gelegenheid om een gratis body scan te laten maken t.w.v. € 25,-.

De lezing begint om 20.00 uur. Tijdens de lezing zal duidelijk worden wat De Eetlijn voor de gezondheid van u en uw gezin kan betekenen.

Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen, het nuttigen van hapjes en het invullen van de enquête.

 

Bodyscan
Op de avond zelf is er de mogelijkheid (vanaf 19.30 uur) om een bodyscan te laten maken. Naast het gewicht meet het apparaat onder andere het vetpercentage, de vetmassa, vetvrije massa, spiermassa, lichaamsvocht, lichaamsvochtpercentage, botmassa, BMI, metabolische leeftijd (Dit is de leeftijd zoals je lichaam het ervaart met de gemeten waarden) en het viscerale vet, dit is het vet rond de organen.

 

Wat is de opzet van De EetLijn?

Het is geen dieet. Je gaat dus niet crashen, hongeren en weer doorslaan. Je gaat je leefstijl aanpassen en als het je dat goed doet, heb je daar je leven lang plezier van. Het is een programma om gezonder, slanker en vitaler te worden. De opzet is het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel door uitgebalanceerde voeding. We werken met alle voedingsgroepen; koolhydraten, eiwitten en vetten. We sluiten géén voedingsgroepen uit.

Een gezondere leefstijl. Een gezond gewicht. Minder gezondheidsklachten. Meer energie en vitaliteit. Een strálend uiterlijk is het resultaat na het volgen van het gezondheidsprogramma De Eetlijn.

 

Vergeet a.u.b. niet om je aan te melden. Want vol = vol

Graag aanmelden via anita.otten@deeetlijn.nl of via Body Control Totaal 06 – 45 15 19 93.

 

Voor de avond wordt een bijdrage van €5,- PP gevraagd.

We vinden het fantastisch als je komt en vraag gerust iemand mee.

 

We zien je graag op donderdagavond 18 mei 2017.

 

bodycontroltotaal.nl/…/poster-lezing-overbosch.pdf

 

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling