Slide background

Het EetLijn Collagerecept: Uienringen in de oven

Zin in iets lekkers wat past binnen uw gezonde levensstijl? Probeer dit recept van de Eetlijn eens!

1 a 2 grote uien
50 gram Aminozurencomplex
1 biologisch ei
30 gram amaranthvlokken
3 tl. specerijen (knoflookpoeder, uienpoeder en paprikapoeder)
Snufje Himalayazout


Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Snijd de kontjes van de ui af, pel de schil eromheen af en snijd de ui dan in dikke ringen. Haal alle ringen los van elkaar.
Zet 3 bakjes klaar. Vul ze met bloem, geklutst ei en amaranthvlokken.
In het laatste bakje met amaranthvlokken meng je de specerijen. Haal een uiring eerst door de Aminozurencomplex, dan door het ei en dan de pamaranthvlokken. Doe dit met alle ringen en leg ze op een bakplaat op een vel bakpapier en bak ze 20 a 25 minuten af in de oven tot ze krokant en lichtbruin zijn. Je kunt ze ook in de airfryer doen. Laat voor serveren eerst afkoelen.

Eet Smakelijk

Vrijblijvende introductie

Ontvang een vrijblijvende introductie behandeling

Inclusief analyse lichaamssamenstelling
Advies over passende behandelingen

  • Wanneer wilt u een afspraak plannen?