Lezing over voeding en gezondheid door Nettie Bom

26 april 2019

Op dinsdag 14 mei 2019 geeft Nettie Bom, Orthomoleculair Therapeut en oprichtster van De EetLijn, een lezing over de relatie tussen voeding en gezondheid. Zij zal met veel passie en enthousiasme over voeding en gezondheid en het leefstijlprogramma De EetLijn vertellen.

Hoe kun je al met kleine stapjes en activiteiten je leefstijl bevorderen? Wat zijn goede en slechte koolhydraten. Welke eiwitten zijn goed voor je en welke niet? Mag ik nog wel vet eten? Hoe worden we door de levensmiddelenindustrie voor de gek gehouden en waarom is het zo belangrijk om etiketten te lezen?

Ook komen er andere zaken  aan bod zoals afvallen en diverse ziektebeelden bijvoorbeeld verhoogd cholesterol, diabetes en verhoogde bloeddruk.

Je krijgt op deze avond heel wat tips die je metéén kunt toepassen.

Je kunt een gratis bodyscan laten maken die jou inzicht geeft over je gezondheid, voor wat betreft vetpercentage, buikvet, vochtpercentage in de cel en gezondheidsleeftijd.

Na afloop van de lezing kun je je vragen stellen en kun je kennismaken met de lekkere hapjes van De EetLijn.

Ben je benieuwd? Kom dan dinsdag 14 mei naar Body Control Totaal in Landsmeer, om 19.30 uur kun je een bodyscan laten maken. Om 20.00 uur begint de lezing.

De lezing wordt gehouden bij Body Control Totaal, Noordeinde 95, 1121 AC Landsmeer. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het aantal klaar te zetten stoelen en dit kan met onderstaande knop of via de mail info@bodycontroltotaal.nl of te bellen naar 020-4824530. Voor de avond wordt een kleine bijdrage van € 5,- gevraagd.

We vinden het fantastisch als je komt en vraag gerust je man/vrouw, vader/moeder, opa/ oma, oom/tante, schoonvader/ schoonmoeder, zoon/dochter, vriend/ vriendin, buurman/buurvrouw mee. Deze avond is voor coaches, cliënten van De Eetlijn en verder voor iedereen!

.     

Dus reserveer nu snel een stoel!

Reserveer stoel(en)

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling