Afvalcoach

Bent u op zoek naar een afvalcoach? Iemand die u op een effectieve manier kan helpen om gewicht en centimeters te verliezen? Body Control Totaal is een afslanksalon met unieke en zeer effectieve methodes. Wij fungeren heel graag als uw persoonlijke afvalcoach en helpen u om uw doelstellingen te behalen. Het is bij ons mogelijk om al in tien behandelingen 10 tot 40 cm kwijt te raken. Het zijn unieke en individuele behandelingen die niet te vergelijken zijn met andere methodes. Wij bieden de Myo-balance, de Lymfo-balance en de Lipo-balance afslankmethode. Stuk voor stuk veilige en effectieve afslankbehandelingen. Wij vinden persoonlijke benadering erg belangrijk, zeker in een traject als afvalcoach. U wordt bij Body Control Totaal altijd 1 op 1 benaderd en wij geven advies over de voor u meest geschikte behandeling. Maak nu een afspraak en krijg een vrijblijvende introductiebehandeling voor maar €25!

Deskundige begeleiding van een afvalcoach

Het is altijd verstandig om onder deskundige begeleiding af te vallen. Op die manier bent u dan verzekerd van een juiste toepassing en uitvoering van de behandelingen. Als afvalcoach zorgen wij dat u geen risico’s loopt. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke methodes.

Body Control Totaal werkt ook met een eiwitdieet: SanaSlank. Dit is een dieet met een groot assortiment proteïnerijke voedingsproducten. Kwaliteitsproducten op basis van plantaardige eiwitten. Denk hierbij aan toast, pannenkoeken, aardbeienwafels, brownies en diverse pasta’s. Voedingsmiddelen die het hongergevoel onderdrukken. U valt niet alleen af maar voelt zich ook snel fitter. Als afvalcoach geven wij ook graag voedingsadviezen en blijven we samen met u aan uw gezondheid werken.

Overtollig vet verwijderen

Overtollig vet verwijderen is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dat hoeft niet langer zo te zijn! Met de Myo-balance afvalmethode bieden wij een zeer effectieve manier om overtollig vet te verwijderen. In korte tijd verliest u zowel gewicht als centimeters en dat alles op een zeer verantwoorde manier. De werking van het Myo-balance afslankapparaat is uniek in zijn soort. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Zonder enige inspanning bent u hard aan het sporten. Uw lichaam gebruikt het aanwezige vet als brandstof en zorgt voor een natuurlijke verbranding. Benieuwd naar uw mogelijkheden om overtollig vet te verwijderen? Maak direct een afspraak met onze afvalcoach!

Klanten vonden ons via: Cavitatie behandelingSnel veel afvallenAfvalcoachAfvallen zonder te sportenCellulitis behandelenAfval methodesFiguur corrigerenOedeem behandelingUltrasound behandelingSnel een platte buikCellulite behandelingLymfedrainage behandeling.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling