Cellulite behandeling

Heeft u last van een zogenaamde sinaasappelhuid en bent u zoek naar een effectieve cellulite behandeling? Body Control Totaal heeft een aantal cellulite behandelingen die bewezen effectief zijn.

Met name de kaneel-algen wikkelmethode is een prettige én zeer succesvolle methode om cellulite te behandelen en uw huid te verbeteren. De kaneelpakking zorgt voor figuurcorrectie en bestrijdt cellulite en striae. Zowel fysiek als mentaal is dit ook nog eens een zeer ontspannende behandeling. Het is een ideale behandeling om te combineren met de Myo-Balance. U heeft dan niet alleen een cellulite behandeling maar slankt ook af. Het zorgt voor gewichtsverlies, spierversterking, een betere doorbloeding en een stevigere huid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een effectieve cellulite behandeling? Kom dan eens langs in onze salon of neem contact op voor een adviesgesprek.

Cellulitis zelf proberen te voorkomen

Een cellulite behandeling wilt u het liefst voorkomen. Vaak wordt gedacht dat cellulitis veroorzaakt wordt door vet. Dit is niet alleen het geval. Ons lichaam heeft de neiging om vet op te slaan en vocht vast te houden op plekken waar de bloedcirculatie niet goed is. En dit gebeurt vaak op de zogeheten probleemgebieden: billen, buik en benen. Voordat een cellulite behandeling echt nodig is kan het goed zijn om meer aandacht aan je lichaam te besteden. Cellulite behandelen is lastig, maar gezond eten en voldoende beweging heeft altijd een positief effect. Body Control Totaal kan je hierin uitgebreid adviseren. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een cellulite behandeling en unieke afslankmethodes.

Vet verwijderen zonder operatie

Body Control Totaal gebruikt unieke methodes voor vet verwijderen zonder operatie. Het is soms al mogelijk om met tien behandelingen 10 tot 40 cm te verliezen. Bewezen effectief! Wij geven u graag een overzicht van onze behandelingen. Het is echt mogelijk om zonder operatie vet te verwijderen. Al onze behandelingen zijn 100 % veilig en effectief. U zult hiermee gegarandeerd snel vet verbranden en gewicht verliezen. Maak vandaag nog een afspraak en krijg een vrijblijvende introductiebehandeling voor maar €25!

Klanten vonden ons via: Cavitatie behandeling, Snel veel afvallen, Afvalcoach, Afvallen zonder te sporten, Cellulitis behandelen

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling