De Eetlijn

Bent u op zoek naar een gezonde(re) manier van leven, maar weet u niet precies hoe? Heeft u daarnaast ook last van vage klachten zoals hoofdpijn en een verhoogde bloeddruk? Dan is de Eetlijn waar u naar op zoek bent. 

De Eetlijn is een gezondheidsprogramma ontwikkeld door Nettie Bom. Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige heeft ze veel ervaring op het gebied van lijnen en gezond(er) leven. Nettie begeleidt al vele jaren met veel succes mensen met gezondheidsklachten en gewichtsproblemen (onder- of overgewicht). Ook leidt zij andere coaches op.

Kiezen voor de Eetlijn, betekent kiezen voor:

  • een gezond gewicht;
  • een gezondere leefstijl;
  • minder gezondheidsklachten;
  • geen schadelijke E-middelen;
  • suikervrij eten;
  • meer energie en vitaliteit;
  • een stralend uiterlijk.

Om precies te weten wat het programma voor je kan doen, ben ik het zelf gaan volgen. Al snel wist ik een aantal kilo’s af te vallen. Daarnaast heb ik veel meer energie en voel ik me lekkerder in mijn vel! Wil je ook vrijblijvend kennismaken met het gezondheidsprogramma de Eetlijn? Maak dan een afspraak. Ik vertel je geheel vrijblijvend wat dit programma voor jou kan betekenen.

Hoe ziet het programma van de Eetlijn eruit?

Meedoen aan de Eetlijn betekent dat je twee fases gaat doorlopen.

  1. Je wordt gezonder en begint met afvallen.
  2. Je stabiliseert en blijft gezond.

Je begint het programma met twee ketose dagen. In deze twee dagen eet je zeer weinig koolhydraten wat ervoor zorgt dat je lichaam gaat veranderen in een vet verbrandende machine. De vetreserves die je hebt, worden afgebroken, waardoor de afvalstoffen die hierin liggen opgeslagen vrijkomen. Het gevolg is een schoner lichaam met een groter zelf herstellend vermogen. Verschillende vage klachten verdwijnen en dit geeft je zowel fysiek als mentaal een flinke positieve boost.

De Eetlijn is geen dieet! Het is een uniek programma waarin alle basisaspecten van een vitaal en gezond leven in een handzaam programma zijn samengebracht. Het is ook een bewustwordingsproces over wat goede voeding voor jouw lichaam doet. Tijdens het programma eet je lekker en gevarieerd. Zelfs meer dan genoeg. En je leert onder andere suikervrij te eten.  Je wordt hierbij ondersteund met tal van heerlijke recepten. Gezond(er) afvallen zonder het vervelende jojo-effect. Echt waar, het kan!

Nieuwsgierig geworden? Lees meer informatie over het startpakket, de opzet van de Eetlijn en voor wie het geschikt is.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling

Meer weten?

Ben je benieuwd wat De Eetlijn voor jou kan doen? Maak nu een vrijblijvende afspraak. Vul je gegevens in op het contactformulier onderaan deze pagina. Ik neem dan snel contact met je op.

Wil je gratis recepten ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter.