Diverse afval methodes

Body Control Totaal heeft diverse afval methodes waarmee u snel veel kan afvallen. Vooral effectief afvallen is ons uitgangspunt, waarbij wij u op deskundige en natuurlijke wijze snel veel laten afvallen. De afval methodes verschillen van elkaar, wat afhankelijk is van uw wensen en de plaatsen waarop u wilt afvallen. Als afvalcoach kunnen wij u tot in detail adviseren welke van de afval methodes bij u voor het beste resultaat zal zorgen. Een bijkomend voordeel, u kan bij Body Control Totaal afvallen zonder te sporten.

Myo-balance

Het Myo-balance systeem werkt met Faradische golven en deze golven zorgen ervoor dat spieren zich, zonder enige inspanning, samentrekken. Het aanspannen van de spieren gaat middels de energie dat opgeslagen is als vet. Door de Faradische golven wordt automatisch het vet aangesproken dat nodig is ter verbanding voor de energie, wat dus als een uitstekende afval methode werkt.

Sterker nog, de Myo-balance behandeling staat gelijk aan twee tot drie uur actief zijn in de sportschool. Via deze afvalmethode kan u dus in feite afvallen zonder te sporten.

Lipo-balance

Lipo-balance werkt met geluidsgolven die het vet op een natuurlijke wijze laat smelten. Het lichaam doet vervolgens de rest voor de afvoer van het overtollige vet. Een Lipo-balance ofwel cavitatie behandeling is daardoor zeer effectief voor snel veel afvallen en het heeft tevens een effect voor figuur correctie.

De cavitatie methode is bovendien ook in te zetten voor cellulitis behandelen. Een cavitatie behandeling is meestal de volgende stap in een proces binnen verschillende afval methodes.

Lymfo-balance

Een goed lymfevatenstelsel is een cruciaal onderdeel van het lichaam dat een belangrijke rol speelt in de stofwisseling. Het kan zijn dat er vocht vastgehouden wordt, er sprake is van een slechte afvoer van afvalstoffen of u heeft een slechte verbranding. Lymfo-balance werkt als één van de afval methodes specifiek op het lymfevatenstelsel waarbij onze afvalcoach kijkt naar de lymfeknopen om te zien waar er blokkades zijn die het effectief afvallen tegengaan.

Zodra de lymfeknopen bekeken zijn en ontdekt is waar de behandeling efficiënt toegepast kan worden volgt er een ontspannen behandeling. Wij adviseren bij snel veel afvallen de Lymfo-balance behandeling te combineren met de andere afval methodes waarvoor u bij afvalcoach Body Control Totaal terecht kan.

Andere afval methodes

Snel veel afvallen kan met de eerder genoemde afval methodes, maar u kunt ook bij afvalcoach Body Control Totaal terecht voor eiwitdiëten, een kaneelpakking behandeling en meer. Er zijn diverse afval methodes en wij zoeken voor u de beste en meest effectieve behandeling voor snel veel afvallen. Een ideaal alternatief voor afvallen zonder te sporten.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling