Eiwitdieet

Afvallen is niet iets om u voor te schamen. Elke bewuste man of vrouw die het heft in eigen hand neemt en de stap zet om er iets aan te doen, mag trots op zichzelf zijn. Soms is het ook nog eens eenvoudiger dan u denkt en nog plezierig ook.

SanaSlank eiwitdieet

Body Control Totaal biedt met het SanaSlank dieet een groot assortiment proteïnerijke voedingsproducten aan. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn voornamelijk op basis van plantaardige eiwitten vervaardigd. Tijdens het eiwitdieet kun je genieten van onder andere toast, pannenkoeken, aardbeienwafels, brownies en diverse pasta’s, die het hongergevoel onderdrukken en waarmee u niet alleen afvalt maar waarmee u zich ook fitter voelt.

Plan van aanpak

Het eiwitdieet is verdeeld in 4 blokken. De eerste 2 blokken zijn gericht op afvallen, daarna ga je opbouwen en zorg je ervoor dat je in balans blijft. Er zijn dagelijks 6 eetmomenten, eet u voldoende groenten en is het belangrijk om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.

Indien u het SanaSlank eiwitdieet wilt gaan volgen kunt u het beste starten met het starterspakket. In dit starterspakket vindt u naast de 7 dagmenu’s ook de handige shaker, receptenboek, de bereidingswijze en voedingssupplementen.

 

In het kort:

  • Afvallen door veel eiwitten en weinig koolhydraten
  • Verlies van vet en geen spiermassa
  • Zichtbaar en meetbaar resultaat
  • Zeer uitgebereid assortiment
  • Met of zonder begeleiding

Zo lekker was afvallen nog nooit!

 

NIEUW!!! NU verkrijgbaar, Muesli met pure chocoladesmaak low carb – Limited Edition!
Bestel de low carb muesli bij Body Control Totaal.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling