Figuur corrigeren

Uw figuur corrigeren op een professionele manier waarbij de meest efficiënte behandelmethodes worden toegepast zonder bijwerkingen. Daarvoor kan u terecht bij afvalcoach Body Control Totaal. Wij hebben diverse afval methodes om afvallen in centimeters op korte termijn mogelijk te maken. Tevens kan u voor uw figuur corrigeren onze manier van cellulitis behandelen aanwenden en u zal na enkele behandelingen zichtbaar en meetbaar resultaat zien.

Body Control Totaal is ingesteld op het afvallen in centimeters, maar dat draagt tevens bij aan uw schoonheidsideaal, omdat we hiermee automatisch uw figuur corrigeren. De behandelingen, of het nu een Myo-balance, Lipo-balance (cavitatie behandeling) of Lymfo-balance behandeling betreft, allen zullen ze gegarandeerd een zichtbaar en merkbaar resultaat brengen.

Effectief afvallen met een figuur correctie

Het schoonheidsideaal is voor elke man of vrouw zo goed mogelijk na te streven met zeer effectieve behandelingen, waardoor een figuur corrigeren helemaal geen vervelende of pijnlijke ingreep hoeft te zijn. Ook kunt u hiermee afvallen zonder te sporten, wat natuurlijk erg prettig is voor als u bijvoorbeeld weinig tijd heeft.

Een figuur correctie is afhankelijk van uw fysieke gesteldheid, maar Body Control Totaal kan u prima adviseren in welke afval methodes het beste bijdragen aan een effectieve figuur correctie. Snel veel afvallen – mits aan de orde – is daarbij een mooie extra waar u van kunt genieten bij de behandelingen van Body Control Totaal.

Kaneelpakking

Eén van de meest aangename afval methodes voor figuur correctie is de kaneel- algen wikkelmethode. De speciaal ontwikkelde kaneelcrème gecombineerd met de wikkelmethode heeft een effectieve werking voor cellulitis behandelen en het tegengaan van striae.

De kaneel- algen wikkelmethode kan u tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Het voordeel hierbij is dat door de optimale doorbloeding van de huidlagen het maximale van de crème wordt opgenomen.

Een behandeling met kaneelpakking voor uw figuur corrigeren zorgt voor een mooie strakke huid, zal cellulitis bestrijden evenals striae tegengaan en het werkt uitstekend voor de afbraak van overtollig vet.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling