Kaneelpakking

De kaneel- algen wikkelmethode is een aangename én zeer succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. De speciaal ontwikkelde kaneelcrème heeft, in combinatie met de wikkelmethode, positieve effecten op onder meer figuurcorrectie en de bestrijding van cellulitis en striae. Na een behandeling voelt u zich zowel lichamelijk als geestelijk helemaal gesterkt!

U kunt de kaneelwrap tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de crème. Hiermee bereikt u binnen 30 minuten hetzelfde resultaat als met een losse behandeling van 60 minuten. Of u nu kiest voor een losse behandeling of in combinatie met de Myo-balance, in beide gevallen is de wrap in combinatie met infrarooddeken. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoeft u na afloop niet te douchen.

Voeding

Voeding speelt een belangrijk rol bij het behalen van de beste resultaten. Bij Body Control Totaal kan u daarom ook gecoacht worden op het gebied van voeding.

Ook die aanpak is individueel, het gaat om een afgestemd patroon waarmee u uw persoonlijke doelstellingen snel kunt realiseren. En daarvoor hoef je echt niet alles te laten staan.

Lees hier meer over het gezondheidsprogramma de Eetlijn.

In het kort

 

  • Een mooie en strakke huid
  • Bestrijdt cellulitis en striae
  • Positief effect op figuurcorrectie
  • Afbraak van overtollig vet
  • Betere doorbloeding

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling