Slide background

Lipo-balance

Dia 1

De methode Lipo-balance is een alternatief voor liposuctie. Een actueel onderwerp! We horen steeds vaker dat gezocht wordt naar nieuwe methodes voor gewichtsverlies en figuurcorrectie.

Met Lipo-balance zeg je dag tegen vetophopingen, love handles en zwembandjes… Hallo platte buik en slanke taille! Veel vrouwen, maar ook mannen, hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

Zoek je ook een doeltreffende manier voor het verliezen van kilo’s en centimeters? Dan is Lipo-balance voor jou een goed alternatief. Geen pijnlijke operaties of blijvende littekens meer. Kies voor Lipo-balance!

Afspraak maken

Natuurlijke vetverwijdering

cavitatieLipo-balance is een cavitatie methode. Bij cavitatie wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven die het vet doet smelten. Deze methode van vetverwijdering is pijnloos, veilig en effectief. Het vet verlaat geheel op natuurlijke wijze je lichaam. Het is een uitermate geschikte manier voor het corrigeren van je figuur. Ben je recent afgevallen? Dan kun je met Lipo-balance de puntjes op de i zetten. Wij raden in deze situatie in het bijzonder deze cavitatie methode met behulp van de Lipo-balance aan. Het is zowel voor mannen als vrouwen geschikt!

In het kort

  • Veilig en pijnloos
  • 2 gebieden in één keer te behandelen
  • Laagdrempelig concept
  • Afbraak van vetweefsel
  • Zowel voor mannen als vrouwen

 

Combineer met voedingsadvies

images-3Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een belangrijke rol speelt voor het behalen van de beste resultaten. Je krijgt bij Body Control Totaal daarom ook voedingsadvies. Een individuele aanpak die volledig is afgestemd op jouw situatie en patroon. Op deze manier behaal je snel jouw persoonlijke doelstellingen. Ons voedingsprogramma is niet streng en stelt je in staat om ook gewoon lekkere dingen te blijven eten. Niet meer crashen, geen pijn en onweerstaanbare honger meer. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de informatie over De Eetlijn.

Introductie behandeling

Vrijblijvende introductie

Ontvang een vrijblijvende introductie behandeling

Inclusief analyse lichaamssamenstelling
Advies over passende behandelingen

  • Wanneer wilt u een afspraak plannen?