Lymfo-balance

Body Control Totaal heeft veel ervaring met afvallen en figuurcorrectie. Wij ontdekten dat onze klanten vaak veel vocht vasthouden en daardoor een slechte verbranding hebben. Ze eten weinig, maar komen toch aan. In sommige gevallen een vicieuze cirkel die lastig te doorbreken lijkt. En dit is zeer frustrerend. Lymfo-balance biedt dé oplossing!

Als afvallen moeizaam gaat of zelfs helemaal niet lukt is het aan te raden om een afspraak te maken voor een lymfemeting. De Lymfo-balance helpt om de werking van het lymfestelsel te optimaliseren, waardoor afvallen makkelijker gaat en de kans om op gewicht te blijven groter is.

Een gezond lymfevatenstelsel

Een gezonde wijze van afvallen vraagt niet alleen een goede doorbloeding en versteviging van de spieren, maar ook een goede afvoer van afvalstoffen is cruciaal om op een gezonde wijze af te slanken. En juist dit proces is vaak een (groot) probleem bij mensen die willen afslanken. De oplossing: lymfedrainage! Deze behandeling wordt ook aangeboden bij Body Control Totaal, met goed resultaat en vele tevreden klanten tot gevolg.

Hoe werkt het lymfevatenstelsel?

Een goed werkend lymfevatenstelsel zorgt voor de afvoer van de daarbij in het lichaam vrijkomende afvalstoffen. Het lymfevatenstelsel is het belangrijkste afvoerorgaan van ons lichaam. Wanneer het lymfevatenstelsel niet goed functioneert kun je dat bijvoorbeeld herkennen aan het vasthouden van vocht. De Lymfo-balance van Body Control Totaal meet eventuele blokkades in je lymfevatenstelsel. Vervolgens kunnen wij deze blokkades opheffen. De weg wordt als het ware vrijgemaakt!

Invloeden van binnen- en buitenaf

Het functioneren van jouw lymfevatenstelsel wordt beïnvloed door verschillende factoren. Je eetgewoontes bijvoorbeeld, de mate van stress waar je dagelijkse leven mee te maken hebt. Eigenlijk is je gehele levenswijze van invloed. Bij veel mensen is er sprake van een of meer blokkades. De Lymfo-balance methode is ook geschikt als je preventief aan je gezondheid wilt werken.

 

Lymfo-balance: doormeten lymfevatenstelsel

Je houdt misschien vocht vast, hebt een slechte verbranding of een slechte afvoer van afvalstoffen. Tijdens de introductiebehandeling wordt je lymfevatenstelsel op twintig verschillende lymfeknopen doorgemeten. Op deze manier kunnen wij precies of en waar er blokkades in het lymfesysteem aanwezig zijn. De doormeting wordt opgevolgd door een ontspannende behandeling.

In het kort

  • Beter afslanken/vetverbranden
  • Individuele begeleiding
  • Lymfe doormeten en draineren
  • Verwijderen van gifstoffen
  • Verbeteren van het immuun-systeem
  • Tegen vocht vasthouden (oedeem)

Combineer met voedingsadvies

De Lymfo-balance behandeling is prima te combineren met andere behandelingen. Dit raden wij ook sterk aan. Wij weten namelijk dat voeding een belangrijke rol speelt bij het behalen van de beste resultaten. Body Control Totaal geeft je daarom ook graag voedingsadvies. We bekijken je voedingspatroon en kiezen een nieuwe invulling die volledig is afgestemd op jouw situatie en patroon. En je hoeft echt niet alles te laten staan. Nieuwsgierig? Bekijk dan de informatie over De Eetlijn.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling