Myo-balance

Met het Myo-balance afslanksysteem raak je op snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Deze behandelingen zijn zeer geschikt als je niet mag, wilt of kunt sporten. Het is een individuele behandeling waarbij in korte tijd overtollig vet wordt verbrand. Tegelijkertijd worden de spieren verstevigd en versterkt. Wij realiseren samen met jou snel een zeer goed en blijvend resultaat. Een behandeling kost je slechts 17 minuten van je tijd!

Gewichtsverlies met Myo-balance

Body Control Totaal biedt met Myo-balance een oplossing op lichaamseigen basis. Je verliest met deze methode blijvend gewicht. Een behandeling duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Afhankelijk van de gekozen spiergroepen, zijn de contracties vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen spieroefeningen. De energie die hiervoor nodig is wordt door de spieren zelf geleverd. Het is opgeslagen energie in de vorm van vet. De brandstof voor Myo-balance is dus al aanwezig in je eigen lichaam.

Myo-balance: een unieke methode

De oorsprong van het Myo-balance afslanksysteem ligt in de medische sector. Ontwikkeld door een Britse medisch-wetenschapper die betrokken was bij de ontwikkeling van de pacemaker. De werking van de Myo-balance is niet te vergelijken met andere afslankapparaten. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich samentrekken. En dit alles zonder zelf enige inspanning te doen. Een unieke methode! 

Effectiviteit

De Myo-balance resulteert in het verbranden van het vet en het verliezen van centimeters. We behandelen niet alleen overgewicht. De methode zetten we ook in voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Een totale kuur van tien behandelingen in drie à vier weken resulteert in zichtbaar en meetbaar verlies van centimeters!

 

In het kort

  • Individuele behandeling
  • Afvallen in centimeters
  • Slechts 17 minuten behandeltijd
  • Blijvend resultaat
  • Verbrandt vet, versterkt spieren
  • Semi-medische achtergrond
  • Zowel voor mannen als vrouwen

Combineer met voedingsadvies

Voeding speelt een belangrijke rol bij het behalen van de beste resultaten. Bij Body Control Totaal word je daarom ook gecoacht op het gebied van voeding. Ook die aanpak is individueel, het gaat om een afgestemd patroon waarmee je jouw persoonlijke doelstellingen snel kunt realiseren. En daarvoor hoef je echt niet alles te laten staan. Nieuwsgierig? Bekijk dan de informatie over De Eetlijn.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling