Slide background

Recepten

Omelet met groenten

thumb1_oybt2012vzntr_omelet_voorjaarsgroenten

Voor 1 persoon
Voedingswaarde per persoon:
347 kcal, 20,1 gram eiwit, 15,7 gram koolhydraten, 21 gram vet en 3,2 gram vezels.

Ingrediënten:
1 zakje omelet ui (SanaSlank eiwitproduct)
1 stengel bosui
50 grampaksoi
2 champignons
2 groene asperges
2 el olijfolie
1 el sojasaus (kikoman)

Bereiding:
Bereid de omelet ui volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij de bosui in ringen, de paksoi, champignons en asperges in stukjes. Kook de asperges in enkele minuten beetgaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de paksoi kort aan, voeg de champignons en bosui toe en bak even mee. Voeg de beetgare asperges toe en breng op smaak met de sojasaus. Beleg de omelet ui met het groente mengsel en vouw dubbel.

TIP! Als je in blok 2 zit kun je nog 50 gram gamba’s meebakken met het groente mengsel.

Afspraak maken Bekijk introductie

Vrijblijvende introductie

Ontvang een vrijblijvende introductie behandeling

Inclusief analyse lichaamssamenstelling
Advies over passende behandelingen

  • Wanneer wilt u een afspraak plannen?