Snel vet verbranden

Body Control Totaal biedt een aantal oplossingen voor snel vet verbranden. Veel mensen willen snel afvallen of snel vet verbranden, maar willen hier niet al te veel tijd of geld aan kwijt zijn. In onze praktijk bieden wij een aantal effectieve afvalmethodes die ook voor u zeer geschikt kunnen zijn. Zo bieden wij de Myo-balance, de Lymfo-balance en de Lipo-balance afslankmethode. Al deze behandelingen zijn stuk voor stuk veilig en effectief. U zult hiermee gegarandeerd snel vet verbranden.

Snel vet verbranden met de Myo-balance afvalmethode

Voor de Myo-balance methode werken we bijvoorbeeld met een afslankapparaat waarbij faradische golven zorgen voor spiersamentrekkingen zonder enige inspanning. U kunt een behandeling vergelijken met twee tot drie uur actief sporten. De spieren leveren tijdens de behandeling zelf de energie aan die nodig is voor de contracties, dit gebeurt met het aanwezige vet. Het resultaat is dat de vetten verbranden en dat u centimeters verliest.

Body Control Totaal: afvallen in Amsterdam

Voor afvallen in de regio Amsterdam hoeft u niet verder te zoeken. Onze praktijk is gevestigd in Landsmeer en hier helpen wij u graag de doelstellingen te bereiken die u heeft voor uw lichaam en gewicht. Wij gebruiken unieke methodes om snel vet te verbranden en centimeters kwijt te raken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. En als u nu een afspraak maakt, dan krijgt u een vrijblijvende introductiebehandeling voor maar €25!

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling