Voedingscoach

Een voedingscoach: op weg naar een gezond(er) leven

Bent u op zoek naar een manier om op een gezond(er) gewicht te komen? Wilt u uw levensstijl aanpassen op een gezonde manier maar weet u niet precies hoe? Ga dan samen met een voedingscoach aan de slag op weg naar een gezonder, fitter en slanker lichaam. Samen gaan we aan het werk om uw doel te behalen: een gezonder, fitter en slanker lichaam én minder gezondheidsklachten.

Door samen met een voedingscoach aan de slag te gaan voorkomt u het welbekende jojo-effect. Ik, Anita Otten, geef u professionele en deskundige begeleiding. Samen kijken we welke manier werkt voor u en uw lichaam. Er is niet één manier die voor iedereen werkt. Daarom bekijken we met behulp van onze afslanksystemen, eiwitdiëten, lichaamspakkingen en gezondheidsprogramma’s wat bij u past. Het doel is altijd om een gezonde(re) levensstijl te ontwikkelen die voor u werkt en waarin u niet het gevoel heeft levenslang te moeten diëten. Afvallen mét begeleiding, dus!

Voedingsprogramma’s De Eetlijn en SanaSlank

Bij Body Control Totaal werken we met twee soorten voedingsprogramma’s: De Eetlijn en SanaSlank. De Eetlijn is een gezondheidsprogramma ontwikkeld door Nettie Bom. Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige heeft ze veel ervaring op het gebied van lijnen en gezond(er) leven.  De Eetlijn kunt u ook volgen bij Body Control Totaal. Het volgen van dit programma heeft bij velen al gezorgd voor minder gezondheidsklachten. Hoofdpijn verdwijnt bijvoorbeeld als sneeuw voor de zon en dat alles door enkel een gezonde levensstijl aan te nemen. Met een groot scala aan lekkere recepten vergeet u dat u bezig bent met het veranderen van uw levensstijl. En tevens begeleid ik u als voedingscoach.

Ook kunt u bij Body Control Totaal het SanaSlank dieet volgen. In dit dieet ligt de focus op eiwitrijke voedingsproducten. Door eiwitrijk en koolhydraatarm te eten verliest u vet en voelt u zich bovendien fitter. Tijdens dit programma kunt u gewoon nog genieten van bijvoorbeeld pannenkoeken, aardbeienwafels en diverse pasta’s. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Wilt u meer weten over een voedingscoach? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Eetlijn

Met het gezondheidsprogramma de Eetlijn
is het de bedoeling om zoveel mogelijk gezondheidsproblemen
de wereld uit te helpen.
De Eetlijn is een eetprogramma
met als resultaat dat je gezonder wordt
en daardoor kunt afvallen.
U krijgt een uitgebreid eetprogramma met professionele begeleiding.
Introductie Behandeling